Voedingsadvies

Onze gewichtsconsulentes geven u advies voor een gezond en verantwoord eetpatroon.De gewichtsconsulente van Body Balanz Tiel mevrouw B.C Germans is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Hiermee voldoet zij aan de kwaliteitseisen van de zorgverzekeraars en kunnen de voedingsconsulten geheel en gedeeltelijk vergoed worden. Dit hangt af van uw zorgverzekeraar en het pakket dat u heeft.

Zonder maaltijdvervangers, pillen, shakes enz. Gewoon met normale voeding. Geen streng dieet, geen hongergevoel.

Het afstemmen van het juiste eetpatroon is afhankelijk van persoonsgebonden factoren, uw lengte, uw gewicht, uw geslacht, uw werk, uw hobby's, de manier waarop u uw leven en uw tijd indeelt. De enige juiste manier om af te vallen is om uw eten af te stemmen of uw persoonlijke situatie. Het advies zal daarom voor iedereen anders zijn.

Behalve het adviseren van het juiste eetpatroon, kijken wij ook naar andere essiëntele zaken zoals bv emotie eten, gewoontes, wensen op er naar de oplegde normen van onze maatschappij uit te zien of vanuit religieuze overtuigingen. Met als resultaat dat u leert normaal te eten en te leven en de juiste keuzes kan maken. Hierdoor valt u niet alleen af, maar blijft uw gewicht in de toekomst ook op het juiste niveau.