Reviews Body Balanz Tiel

De belangen van bedrijven bij reviews zijn groot. Positieve reviews zijn goed voor de zaken. Maar ook negatieve reviews hebben nut: een bedrijf komt zo immers betrouwbaarder over dan wanneer hij alleen maar jubelreviews heeft. Bovendien leiden veel reviews tot een grotere naamsbekendheid.

Bedrijvenpresentatie Ned BV


Anja van Kessel ( 49 jaar):

Kom je wat "stijf" binnen, na de oefeningen in een lekker verwarmde cabine, ga je weer als "herboren" naar huis. Dit alles onder professionele begeleiding en in een gezellige sfeer. Helemaal Top!!


Halima Boulahiati ( 33 jaar)

Sinds mei 2019 ben ik serieus aan de slag gegaan met de strijd tegen de kilo's. Met de prettige begeleiding van de dames ben ik inmiddels ruim 7 maanden verder en 13 kilo lichter. Hoe ik dit heb gedaan? Door op advies van Barbara de juiste dingen te eten en 2x in de week te sporten in de warmte cabines. Voor mij is hier sporten een soort van thuiskomen. Het is hier vertrouwd, gezellig en aandacht voor iedereen. En dat is voor mij een reden om hier elke week 2x te komen. 


Nelly van Arkel ( 58 jaar)

Weet je waarom ik zo graag bij Body Balanz Tiel sport? Er is een gezellige sfeer en heel persoonlijk, plaatselijke figuurcorrectie, sporten in een verwarmde cabine ( reuma), goede begeleiding tijdens sporten en opstellen van een voedingsplan. Daarom kom ik al bijna twee jaar twee keer per week sporten.


Karin van Dorenmalen ( 54 jaar):

Toen ik hier kwam woog ik 92 kilo, 1 1/2 jaar later was het mij gelukt, samen met Barbara om 78 kilo te wegen. Een prima gewicht voor mijn leeftijd en lengte 1m80. Nu onderhoud ik dit al weer een paar jaar. Ik gebruik ( Body Balanz) nu als stok achter de deur. Twee keer per week wegen en sporten. En ik blijf op gewicht Super!!!