EmShapewell

De EmShapeWell is de allernieuwste technologie op het gebied van bodyshaping.
Het maakt gebruik van doelgerichte elektromagnetische golven met hoge intensiteit om spieren op te bouwen en vet te verminderen.

Ons lichaam bestaat voor 30-40% uit spieren en daarom is deze technologie een ware innovatie. In vergelijking met een hoop andere technologieën (cryolipolyse, lipolaser, etc.), waarbij alleen op vet gewerkt wordt, werkt de EmShapeWell op vet én spieren, waardoor wij betere en snellere resultaten behalen. Recentelijke studies hebben aangetoond dat tijdens een kuur een opbouw van 16% van de spieren en een reductie van de onderhuidse vetlaag van 19% reëel is.

Stevige, ronde billen of een strakke, platte buik zijn mogelijk in slechts 4-10 behandelingen met de EmShapeWell! Het is geschikt voor verschillende delen van het lichaam, zoals buik, billen, armen, benen, rug, etc. om te shapen en spieren te versterken.

Tijdens een training van een spiergroep gebruik je ongeveer 30% van die spieren. In een sessie met de EmShapeWell is dit 100%. De doelgerichte energie zorgt voor intense spiercontracties zonder inspanning of pijn. Een behandeling van 30 minuten staat gelijk aan bijvoorbeeld 36.000 sit-ups of squats.

De EmShapeWell is ook ideaal voor mensen die vanwege lichamelijke klachten niet in staat zijn om te sporten. Op deze manier kunnen zij hun lichaam toch sterker maken. Na de behandelingen zal de verbetering nog verder doorzetten. In de sportschool of bij yoga zal de cliënt merken dat het lichaam sterker is geworden en dat de oefeningen beter en makkelijker vol te houden zijn.

De EmShapeWell is meer dan alleen bodyshaping.

Eén op de vier vrouwen heeft last van incontinentie. Bij sommigen is dat bij inspanning, zoals lachen, niezen, hoesten, rennen of springen. Anderen voelen ineens een sterke aandrang die moeilijk op te houden is. Daarnaast is het voor velen herkenbaar dat lustgevoelens verminderen, net als het verkrijgen van een orgasme en dat de vaginale vochtproductie afneemt.

Dit komt vaak doordat de bekkenbodemspieren verzwakt zijn, bijvoorbeeld door zwangerschappen en bevallingen of op latere leeftijd.

Door het trainen met de EmShapeWell worden de bekkenbodemspieren weer krachtig en goed doorbloed. Dit zorgt ervoor dat je in staat bent de blaas krachtig af te sluiten en dat de intieme gevoelservaring verbetert. Ook voorkomt een sterke bekkenbodem een verzakking van de baarmoeder op latere leeftijd.

De EmShapeWell heeft een unieke handle in de vorm van een zitkussen. Je neemt hierop plaats in je eigen kleding en leest ontspannen een boekje terwijl de EmShapeWell zelfstandig de bekkenbodemspieren traint. De behandeling is pijnloos en zeer effectief. Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat 90% van de vrouwen al na zes sessies een duidelijke verbetering ervaart.