Cupping

De Miracle BB-Shaper is het eerste apparaat dat met behulp van vacuümmassage niet alleen helpt bij afslanken, maar juist ook verstrakt, lift en opvult!

Het lichaam wordt hiermee op een natuurlijke manier vorm gegeven. Dit alles zonder pijn en gezondheidsrisico’s. Vacuümmassage is een ideale methode om de doorbloeding en doorstroming van de huid te verbeteren en toxines in probleemgebieden te elimineren. Als gevolg daarvan kunnen we overtollig vet veilig en effectief verminderen - overmatig abdominaal vet verminderen, benen vorm geven, huid verstevigen en cellulite verminderen.

HOE WERKT VACUÜMMASSAGE THERAPIE? 
Vacuümtherapie is een behandeling die wordt uitgevoerd door speciaal ontwikkelde cups die zijn bevestigd aan een apparaat dat zuigkracht produceert. De cups worden geplaatst door de therapeuten op het probleemgebied. Ze zuigen de huid op en blijven op dezelfde plek gedurende de behandeling. De cups zijn speciaal ontwikkeld om goed op de gebieden te passen en daarmee effectief te werken. De Miracle BB-Shaper combineert de vacuümtherapie met vibratie- en infrarood therapie en is daarmee uniek. 
 
U wilt het uiterlijk en het goede gevoel bereiken waar u altijd al van hebt gedroomd, denkt u aan: 
 
  • Strakke, gelifte en ronde billen (zgn Brazilian butt) 
  • Borstvergroting (vetcellen in het omringende gebied worden naar de borsten gezogen en in het weefsel opgenomen) 
  • Figuurvorming, de vrouwelijke lijnen weer terug krijgen 
  • Gladde en stevige huid na liposuctie 
  • Onderhuidse vetafbraak 
  • Huidversteviging en regeneratie 
  • Cellulite verminderen
  • Ontspannen spieren in de rug, schouders en nek

De vacuüm therapie is een non-invasieve manier om de billen en borsten te vormen. 

De vacuümmachine helpt bij het mobiliseren van de vetcellen naar de gewenste plek. Naast het verplaatsen van vet, lift het de billen geleidelijk en pompt het omhoog. Hierdoor worden de billen niet alleen gevormd, maar wordt eventuele cellulitis ook verminderd door de cupping. Tijdens de behandeling wordt een cup op de billen geplaatst. Door een pomp wordt de lucht langzaam uit de koepel gezogen. Dit resulteert in zwelling van de billen en het uitbreiden van de aanwezige vetcellen. Oftewel; volle, ronde billen!