Avi-slim

Lekker liggen, heerlijk ontspannen en genieten van infrarood helende warmte rondom u, terwijl u gelijktijdig tot 800 kcal kunt verbruiken. Dit kan met de AVI-SLIM; door middel van infrarood- en toermalijntherapie, een traditionele Japanse methode met moderne technologie.

Het helpt o.a. uw silhouet te verbeteren, toxines te verwijderen, de huid te verjongen en spier- en gewrichtspijn te verminderen.

Deze therapie maakt het mogelijk om o.a.:

  • In 40 minuten tot 800 kcal te verbruiken
  • Cellulite te verminderen
  • Omvang te verminderen
  • Te detoxen
  • Spier-en gewrichtspijn te verminderen
  • Heerlijk te ontspannen

Hoe werkt het?

In de AVI-SLIM zijn de lange golf infraroodstralen zo geplaatst dat zij optimaal op het lichaam worden gebracht. In combinatie met toermalijn stenen kan het lichaam ontgiften, de bloedcirculatie naar spieren en weefsels verbeteren en zonder training een metobole stimulatie uitlokken. Dit laatste leidt tot een verhoogd calorieverbruik. Het lichaam ervaart een therapie van 40 minuten als een 1,5-2 uur joggen: de spieren warmen geleidelijk op, het hart klopt sneller, het bloed stroomt sneller en na verloop van tijd gaan we zweten. Het is mogelijk om in slechts 40 minuten tot 800 kcal te verbruiken zonder enige vorm van fysieke inspanning.

De infraroodstralen verwarmen de 599 toermalijn-en germanium stenen die hierdoor op een natuurlijke wijze lange golf-infraroodwarmte en negatieve ionen opwekken. Dit zorgt in zeer korte tijd voor vele positieve effecten. Onderzoek* heeft nl. aangestoond dat deze stenen de bloedcirculatie stimuleren de stress verminderen, de mentale alertheid bevorderen en het immuunsysteem versterken. Het verwarmt op een zeer aangename wijze de huid en stimuleert de lymfestroom en het metabolisme. Sommige aandoeningen kunnen verdwijnen en een betere nachtrust kan het resultaat zijn van een behandeling.

(*Bronvermelding: Niwa Institute for Immunolgy, Japan, Int. J.Blometeorol 1993).

 

GEWOON EFFECTIEF ONTSPANNEN EN NIEUWE ENERGIE OPDOEN?
EXTRA CALORIEËN VERBRUIKEN NAAST HET SPORTEN?
HET LICHAAM HELPEN ONTGIFTEN?
AVI-SLIM